Diensten

A D V I S E R E N

Als persoon of onderneming bent u geregeld bezig met juridische handelingen, meestal zonder dat erbij stilstaat. Echter, zo nu en dan kan het zijn dat u zich wel bewust bent van een handeling, bijvoorbeeld omdat de gevolgen ervan groot kunnen zijn. In een dergelijk geval is het vaak verstandig dat u juridisch advies inwint. Van dit juridisch advies kan ik u voorzien. Samen met u zal ik de situatie analyseren en u informeren over uw rechtspositie en mogelijke vervolgstappen. 

P R O C E D E R E N

Soms kunt u niet om een geschil heen. Uw standpunt en het standpunt van de wederpartij liggen in een dergelijk geval té ver uit elkaar. In die situatie is het enerzijds belangrijk dat iemand voor uw belangen opkomt en het onderste uit de kan voor u weet te halen. Anderzijds is het belangrijk dat uw belangenbehartiger een geschil niet te pas en te onpas met een gestrekt been ingaat. Als uw jurist zal ik u bijstaan in het geschil en uw belangen tot het uiterste verdedigen. 

O V E R I G E   D I E N S T E N

Naast het adviseren en procederen kan ik meer voor u betekenen op juridisch vlak, in het bijzonder geldt dit voor ondernemers. Hedendaags blijkt keer op keer dat algemene voorwaarden vol zitten met fouten en bepalingen bevatten die de rechter tijdens een procedure moeiteloos buiten beschouwing zal laten. Dit treft u en het belang van uw onderneming direct. Om die reden stel ik algemene voorwaarden voor firma's op, maar krijg ik regelmatig het verzoek de voorwaarden te controleren. Hetzelfde doe ik met arbeidsovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht en overige juridisch relevante stukken. Mocht u gebruik willen maken van deze diensten, neem dan contact met mij op via het contactformulier.